ANJA FORSNOR
Anja är författare, bloggare och livsstilsrådgivare som jobbar med hälsa och hållbarhet. 2019 gav hon ut boken Self-care tillsammans med Alexandra Pizzoni och driver även en podd under samma namn. Här är hennes blogg.
Annons

Scrambled greens

Greens

Greens

Greens

Greens

Den här rätten är en riktig favorit hos mig. En perfekt lunch eller middag om jag kommer hem sent och bara vill slänga ihop något snabbt.

Annons

Jag steker grönsaker, idag blev det grönkål, spenat, brysselkål, ärtor, champinjoner och purjolök i kokosolja. Jag kryddade med vitlök, sambal olek, salt och peppar, rörde ner två ägg och toppade med sesamfrön.

Annons

Älskar att toppa maten med sesamfrön! Det piffar inte bara till rätten utan är dessutom fulla av bra energi och antioxidanter som håller oss friska och vackra.

7 kommentarer till “Scrambled greens”

 1. Malin skriver: 4 mars 2014 kl 15:51

  Hej! Så kul att läsa din blogg! Härlig inspiration och gillar den verkligen! En fråga angående kokosolja som du steker i, har du tips på någon som du gillar? Tack för härlig blogg!


 2. Anja Forsnor skriver: 4 mars 2014 kl 17:02

  Hej Malin. Åh tack, vad glad jag blir att du gillar bloggen! Jag brukar köpa lite olika märken men är alltid noggrann med att det är kallpressad kokosolja med både doft och smak. Senast blev det från Kung Markatta, tycker även Fitnessguru, Holistic och Pukka har bra. Ha en fin kväll!


 3. Malin skriver: 5 mars 2014 kl 12:44

  Tack för tipsen! Ha en bra dag!


 4. Svar på frågor del 1: Kost och recept | Anjaanja.elle.se skriver: 25 mars 2014 kl 09:17

  […] man föredrar det. (Håll utkik efter mitt recept på falafel i veckan!) Sen älskar jag omelett, stekta grönsaker och mixade soppor! Jag kommer lägga upp fler tips på middagar framöver men kika gärna […]


 5. Önskerubrik: Vad och när brukar jag äta efter träning? | Anjaanja.elle.se skriver: 22 maj 2014 kl 10:11

  […] Andra favoriter efter kvällsträningen är omelett, fräsch fish-tacos, vitkålssoppa, lax med grönsaker eller scrambled greens. […]


 6. Mina fem enklaste vardagsmiddagar | Anjaanja.elle.se skriver: 14 juli 2014 kl 12:05

  […] 3. Omelett, stekt ägg eller scrambled greens […]


 7. Tips på nyttig och hälsosam studentmat! | Anjaanja.elle.se skriver: 22 april 2015 kl 15:15

  […] Recept: Scambled greens › […]


Dela på:
Laddar
https://anja.elle.se/precis-som-popcorn/