Tror sommartiden gjorde mig sugen på smoothies igen, de senaste månaderna har det liksom varit för kallt för att njuta fullt av. Men nu så! Gick all in och mixade ihop allt gott vi hade hemma, ni vet klassikern "allt som är gott är gott ihop". Ett tips är att tänka i färger när ni blandar ihop en smoothie, vill du ha en grön så är grönt och gult en grym kombo. Både visuellt men även smakmässigt, t.ex. avokado, banan, spenat och mango. I den här smoothien har jag använt fryst Graviola som bas vilket gör den nästan glassliknande i konsistensen. Graviola är en exotisk frukt från Amazonas som är otroligt söt och god, smakar som en blandning av ananas, jordgubb och vanilj. Om ni testat att göra bowl eller smoothie med fryst acai från t.ex. Macacos så kommer ni känna igen Graviola. De säljs i likadana förpackningar men är mer ljusgul och passar fint i gula och gröna smoothies. Grön smoothie med graviola 2 glas 3 dl valfri mjölkdryck 2 pkt fryst Graviola 1 banan 1 avokado 1/3 färsk ananas 1/2 pressad citron två nävar bladspenat en rejäl bit ingefära, skalad 1. Låt paketen med Graviola ligga i rumstemperatur ca 10 minuter så de går att mixa lättare. 2. Blanda alla ingredienser i en blender och mixa ordentligt i 3-4 minuter till en slät smoothie. 3. Servera direkt!