Annons
Annons

SÖNDAGSLISTAN


 

Fredagslistan på en söndag? Ja, det är sånt som händer när man missbedömer tiden och dessutom tar spontanledigt en fredag. Så vänner, nu kommer veckans lista idag istället!

HÄNT I VECKAN: Jag har virrat runt på den danska landsbygden, ätit otaliga middagar innehållandes sparris och musselsås, varit på tok för nära på att missa två plan (varav vi faktiskt blev nekade incheckning på det ena men lyckades snacka oss in ändå – phu!), tejpat ihop min trasiga kamera och bakat rabarberpaj.

Annons

VECKANS BÄSTA: Avslutade en rekordbra maj rent jobbmässigt vilket känns så skönt nu inför sommaren. (Hello ledighet!) dessutom har jag både fått välbehövt egentid i början av veckan och sen fått avsluta veckan med massa kvalitetstid med lillchefen, så mysigt.

VECKANS SÄMSTA: Pollenchocken som mötte mig här nere i Skåne, jag som trott att min allergi var botad men tji fick jag. Har hört mycket gott om MSM i samband med pollen, något som testat?

VECKANS RECEPT: Den här enkla favoriträtten som jag tipsade om tidigare i veckan.

VECKANS INSIKT: Alltså stressen när man ska flyga, ska ALDRIG utsätta mig för det igen. Så inte värt det, ska fasen övernatta på flygplatsen nästa gång.

JUST NU: Har jag och Lily ätit frukost hemma hos mamma och ska snart möta upp Nina och Sofia med småtjejerna. Det är så mysigt att se dem leka ihop, tänk att vi fått barn i samma ålder. Blir en mysig söndag det här!

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
6 kommentarer | Translate
 

Annons

Annons


Laddar