Här ser ni helgens smarrigaste efterrätt! Den här kokosglassen kan vara den godaste jag vet, så mjuk och med en tydlig smak av kokos. Dessutom helt vegansk eftersom den är gjord på kokosmjölk. Kan tänka mig att den är ljuvlig till så mycket, t.ex. färsk mango och pressad lime, jordgubbar med nötkross, somrig bärpaj och såklart till pannkakorna. Igår åt vi den precis såhär - med lingon, hallon och en enkel chokladsås som jag rörde ihop. Jag smälte kokosolja i en kastrull och rörde ner lite havregrädde, kakao och mixade ner 6 st färska dadlar. Har inga exakta mått utan mitt tips är att smaka er fram utifrån hur ni vill ha den. Sen mixade jag allting till en slät sås och toppade med lite flingsalt. Jag la tinade lingon i botten på en glasburk, fyllde på med kokosglass och avslutade med chokladsåsen. Försvinnande gott! Följ mig på Bloglovin' och Instagram