Annons
Annons

SPLITTRAD LÄNGTAN OCH HIP HOP YOGA


 

lily-happy-anja-malibu-pier

Vi är inne på vår sista vecka här och jag känner mig så splittrad. Längtar ihjäl mig efter vänner och familj där hemma, samtidigt känner jag sådan vansinnig separationsångest över att släppa vardagen här. Vi har det så himla bra här och jag har blivit så bortskämd med att vi kan hänga som en familj dygnet runt här.

Annons

Är det inte så här det är meningen att man ska ha det? Liksom vara tillsammans och skapa minnen tillsammans varje dag? Känns ju så självklart. Ska suga ut det sista ur varenda dag vi har kvar här, hoppas dagarna går riktigt långsamt, haha.

Vet ni. Igår var jag på hip hop yoga, alltså en vinyasa klass fast till hip hop musik. Känns very Cali, vet inte om det skulle kännas lika klockrent på Östermalm. Men som jag älskade det. Jag har så svårt att slappna av när det är för lugn musik på ett yogapass, blir nästan stressad av det. Men när det är lite mer tempo i musiken får det liksom motsatt effekt, då kopplar jag bort allt och bara följer med. Så hip hop yoga är alltså min nya grej!

Följ mig på Bloglovin’ och Instagram

(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons
Annons


Laddar