Annons
Annons

STOCKHOLM BEAUTY WEEK


 

Darlings! Nu på tisdag ska jag prata på Stockholm Beauty Week och jag tänkte att ni kanske vill komma? Jag kommer mixa och bjuda på härliga beautyjuicer, alltså drick-din-hudvård-juicer, och så pratar jag och Elisabeth Rytter (nutritionist) om frukost och ger lite smarta tips på hur man kan maximera näringen på morgonen. Vore så kul om vi ses där!!

Annons

När:
25/4 kl. 8.30

Var:
Stockholm Beauty Week
Konstnärshuset, Norrmalmstorg

Här kan ni programmet för alla dagarna, skrolla ner till tisdag 25 april för att anmäla er där. Det är begränsat antal platser till varje programpunkt så först till kvarn som gäller. Inträdet är 100 kronor men det gäller för alla tre dagarna så ni kan komma och gå som ni vill.

Följ mig på Bloglovin’ och Instagram

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

(0)
(0)
5 kommentarer | Translate
 

Annons

Annons


Laddar