Annonssamarbete med adidas

Sunset run with adidas Solarboost


 

Att springa.

Att springa snabbt, att springa långsamt. Att springa långt, att springa kort. Att springa med lätta ben, att springa med tunga ben. Att springa ensam, att springa tillsammans.

Det är något magiskt med löpning. Inte bara som träningsform, men för mig är löpning nästan som terapi för själen. När jag känner mig som mest stressad och huvudet bubblar över, då behöver jag löpningen som mest. Allt känns så mycket lättare efteråt, så självklart.

Tidigare sprang jag alltid på morgonen men nu har jag helt vänt om och springer hellre på kvällen. Det är något speciellt med att snöra på skorna och ge sig ut precis i samma ögonblick som solen rör sig neråt och det vilar ett varmt ljus över hela stan.

Det är det bästa sättet att avsluta dagen på, genom att rensa skallen på alla tankar och bara släppa allt.

Ni kanske la märkte till en mina nya kompisar på fötterna? Kul. Tillåt mig att presentera adidas nya löparsko SOLARBOOST, ett resultat av det adidas alltid lyckas med, att kombinera innovation och högteknologi. Sulan känner vi igen från de tidigare Boost-modellerna (som jag kanske råkar ha ett antal av, hehe) men i övrigt är det en helt ny teknik som ligger till grunden för skon.

Okej, gör er ni redo för lite löptekniskt nörderi.

SOLARBOOST använder sig av en datadriven teknologi, så kallad Tailored Fibre Placement, som adidas Running nu för första gången introducerar till sportindustrin. Teknologin gör det möjligt att skräddarsy skons ovandel efter fotens passform och rörelsemönster mer exakt.

Framöver kommer det leda till löparskor mer skräddarsydda efter konsumenten i och med möjligheten att använda sig av olika typer av intellegenta fibrer, till exempel fibrer som faktiskt samlar in data från löparens fot. Vid behov av stabilare löparskor kan tightare fibrer användas, i kallare länder kan fibrer som håller värmen användas och i varmare länder kan luftigare och mer ventilerande fibrer användas.

Hallå, hör ni vad coolt? Här snackar vi löprevolution!

Vill ni läsa mer om SOLARBOOST eller rent av trycka på köpknappen så hittar ni all info här.

För att fira lanseringen av nya SOLARBOOST bjuder adidas in till en helkväll, Run to Rise, den 15:e maj där man får uppleva SOLARBOOST på bästa sätt genom en 5 km runda i solnedgång. Anmäl dig till eventet här!

De är lätta på foten, sitter åt på precis rätt ställen och ger mig energi i löpsteget. Sen att de är ruskigt snygga är ju helt klart en bonus.

Jag vet inte hur många varianter jag har av just adidas boost, älskar dem alla lika mycket. Den här färgkombon är så snygg! Något som också känns extra bra i hjärtat är att ovandelen sys ihop med hjälp av Parley-fibrer, det vill säga återinsamlat plast från haven 💙

Att springs både i London och Rom gav mig verkligen mersmak för det här med stadslöpning. Det är en så häftig känsla att springa inne i stan där man får sällskap av pampiga byggnader, stentrappor och vatten vart man än springer.

En fin springkompis gör också upplevelsen lite extra härlig. Gillar på att ni känner igen denna här?

Hoppas vi ses på Run to Rise eventet!

#SOLARBOOST @adidasRunning #createdwithadidas

foto Hanna Skoog

Annonssamarbete med adidas.

(6)
(14)
(0)
3 kommentarer | Translate
  
 

Laddar