Jag var så nervös över att berätta att jag skulle sluta blogga, kanske mest rädd över att reaktionerna skulle utebli. Att jag liksom slog på stora trumman och droppade (vad som för mig kändes som) en bomb och att ingen skulle bry sig? Sen insåg jag att jag har många trogna läsare så visst skulle någon bry sig, kanske skriva en kommentar och önska mig lycka till.Men jag var inte beredd på det här!!! 😭😭😭 såå många fina ord och kärlek i överflöd!!!! Nej men alltså jag har absolut gråtit och blivit så berörd, ringde Alexandra och sa att jag kanske bara ska ta tillbaka allt?? 😂Lite som när man sagt upp sig på jobbet och på avtackningen säger chefen och kollegor så otroligt fina saknar och man står där tårögd och liksom glömmer varför man ens sagt upp sig över huvudtaget? Fast i mitt fall nu så har jag inga kollegor jag stör mig på, ingen chef som jag inte delar vision med eller några konflikter. Ni är och har alltid varit 100 % ljuvliga allihopa och som co-workers till den här bloggen har ni bara bidragit med energi, pepp och gemenskap. Jag vill tro att det är ganska unikt att under 8 års bloggande inte fått utstå näthat, troll och på sin höjd en handfull taskiga kommentarer. Vi har liksom hängt ihop så länge och delat så mycket, hur ska jag kunna lämna detta??Så svårt att ta in att det som lilla jag skrivit kan ha betytt något för någon annan, att ni säger att jag kommer vara saknad. Att blogga har varit så mycket för min egen skull, att ventilera det som snurrar i mitt huvud och få ner mina tankar och känslor i skrift. Sen vet jag inte om det är mig eller mitt recept på bananbröd som ni kommer sakna mest 😆 Fast både jag och receptet finns ju kvar, Just nu är sökfunktionen i bloggen kass men den håller på att fixas till, tills dess kan ni kika bland kategorierna uppe i höger hörn och hitta allt under recept. Och mig hittar ni på instagram @anjaforsnor