Än har jag inte tröttnat bananpannkakan, den är liksom lite för bra för att släppa taget om. Håller ni inte med? Tricket för att få perfekta bananpannkakor? De flesta recept består ju endast av banan och ägg men för att få den snäppet mer fluffiga så brukar jag mixa ner havregryn, lite bakpulver och fiberhusk. Bananpannkakor 1 portion 1 mogen banan 1 ägg 1 msk havregryn 1 tsk fiberhusk 1⁄2 tsk malen kanel 1⁄2 tsk bakpulver salt Till servering: bär, honung, yoghurt eller keso 1. Mixa alla ingredienser med en stavmixer eller i en blender/matberedare. 2. Låt stå i fem minuter så att smeten sväller något. 3. Stek pannkakorna i kokosolja på medelhög värme. 4. Servera med bär och ringla över lite honung. Perfekt picknick-mat! Tips! Ju mognare bananer, desto sötare blir pannkakorna. Följ mig på Bloglovin' och Instagram