ANJA FORSNOR WÄRN
Anja är författare, bloggare och livsstilsrådgivare som jobbar med hälsa och hållbarhet. 2019 gav hon ut boken Self-care tillsammans med Alexandra Pizzoni och driver även en podd under samma namn. Här är hennes blogg.
Annons

Vecka 37: golvad av trötthet och löpning på taket

anja forsnor stockholm fotografiska

Hur känns veckan?

Den började bra igår igår. Jag, Emma och Lisa satt på Fotografiska (där Marcus jobbar) halva dagen och jobbade tillsammans, så välbehövligt – det blir ju ett annat flow än när man ses. Men sen hände något när jag kom hem, all energi rann av mig och en trötthet jag inte känt på länge lamslog mig. Blev helt golvad, avbokade träningen, orkade inte ens öppnade telefonen utan kröp upp i soffan och streckkollade Bachelor innan jag la mig tidigt 🥱 Därav inget sedvanligt måndagsinlägg igår, ledsen för det.

Annons
Annons

Vad ska du jobba med i veckan? 

Har mycket på mitt Aller jobb den här veckan, vi ska bland annat lansera en ny profil och bloggare hos oss (så glad för henne!!) som jag har hand om. Sen ska jag filma ett samarbete och plåta content!

Annons

Vad ska du göra förutom att jobba, några to dos?

På fredag ska jag springa Run of Hope som är ett lopp till förmån för Barncancerfonden. Joanna springer på löparbanan uppe på NK-taket i 12 timmar (!) och jag, Alexandra och ett helt ett gäng personer som kommer springa tillsammans med henne, en timme var för att hjälpa henne i mål. Visst hjälper ni till att heja på Instagram under dagen? 🏃‍♀️

Något som känns svårt/tråkigt? 

Jag har fortfarande känningar i min höftböjare vilket känns lite sådär inför löpningen på fredag 😣 Jag ska ta en lite längre testjogg idag men jag tror att det ska gå bra, känner mest av det i hopp och böj och ska inte springa något långpass direkt, till skillnad från Joanna. Får se till att värma upp ordentligt innan!

anja forsnor fotografiska stockholm

Vad ser du mest fram emot?

Att jag ska få träffa min kära Marie på fredag som är uppe från Malmö en sväng! Att vi har barnvakt på lördag och ska på 40-års middag och fest på lördag, för att sedan fira Hillevi som fyller 2 år på söndag. Kalashelg!

Vad planerar du att laga för mat?

Jag är sugen på grytor och gratänger, är det kroppens sätt att säga att jag är redo för höst? Tänker en variant av denna vegetariska lasagne, perfekt att laga på kvällen och låta den stå och dra tills dagen efter mmm.. Okej om ni klickar på receptet så bortse från bilden, haha. Bilden gör inte rätten rättvisa, den ÄR så mycket godare än den ser ut. Är förresten sugen på att laga igenom flera av mina recept, uppdatera dem lite och plåta nya bilder. Vad tror ni om det?

Lyssna/läsa/titta på?

Såg klart The White Lotus i helgen (tips!) så denna veckan står Bachelor för veckans underhållning. Tillsammans med Mare of Easttown, tre avsnitt in och wow. Så bra!

Annons

2 kommentarer till “Vecka 37: golvad av trötthet och löpning på taket”

 1. Linnea skriver: 14 september 2021 kl 16:11

  Oh! Jobbigt med tröttheten. Vet exakt känslan. Har en femårig och en treåring som jag vabar just 😅

  Jobbar din man hemma ibland? Typ en dag som idag när du är tröttare. Tänker om du får avlastning med hämtning eller om du alltid hämtar?

  Hälsningar
  Linnea


  1. Anja Forsnor skriver: 15 september 2021 kl 17:34

   Åh, sänder all styrka och energi till dig dessa vabbiga dagar! Ja, min man jobbar hemma 1-2 dagar i veckan och lämnar oftast båda barnen på morgonen. När jag jobbar hemma hämtar jag, annars delar vi. Och så hjälps vi åt mellan grannarna att hämta varandras barn, bara det gör stor skillnad 💕


Dela på:
Laddar