Insåg jag att jag lyckats pricka in tre av de absolut nyttigaste livsmedlen som finns i den här rätten - ägg, broccoli och haricot verts. Jag är egentligen rätt dålig på att använda haricot verts i matlagningen men att steka dem tillsammans med broccoli var en riktig höjdare. Och just det ja, stek alltid broccoli framför att koka (ångkoka går också bra) för att behålla alla nyttigheter. Annars försvinner den mesta näringen ut i kokvattnet som vi sedan häller ut vilket känns så onödigt. Vegetarisk wok 2 personer 1 ekologiskt broccolihuvud 1 påse haricot verts 2 ekologiska ägg 10 st champinjoner 100 g fetaost 1 msk tamarisoja kokosolja vitlök flingsalt, peppar furikake eller bara sesamfrön valnötter eller andra nötter 1. Skölj och dela broccolin i mindre bitar, stek i kokosolja tillsammans med haricot verts, vitlök, salt och peppar. 2. Dela svampen och stek mjuk i kokosolja tills den får en gyllenbrun färg. Ta av svampen från spisen och häll ner 1 msk tamarisoja. 3. Vispa två ägg och stek på mellanhög värme i kokosolja, smula ner fetaosten precis när äggen börjar bli klara. 4. Lägg allting i en skål och strössla över furikake och några valnötter. Smaklig måltid!