Veckans vegorecept är något så enkelt, men ack så gott, som stekt ägg. Är det ens ett recept tänker ni nu? I hear you. Men då ska jag tillägga att det här är ägg med en touch, nämligen av parmesan. Och med avokadon till blir det liksom fullträff. Kan vara så att detta är resultatet av min snabblunch i fredags men det blev så gott att jag måste tipsa er om det. Here we go! Krämiga ägg med parmesan 1 portion 3 ägg 2 msk smetana eller créme fraiche riven parmesan efter smak örtsalt, citronpeppar kokosolja tillbehör: ruccolasallad, olivolja, avokado, balsamvinäger, citronpeppar, flingsalt 1. Värm kokosolja i en stekpanna och knäck i tre ägg, låt dem puttra på mellanhög värme. 2. När vitan stelnat men gulan fortfarande är rinnig, klicka ner smetana och riv över parmesan. Snåla inte med osten, det är liksom hela grejen här. 3. Salta och peppra efter smak och vänd sedan halva pannan med ägg över den andra så gulan bakas klart därinne. 4. Dela din perfekta avokado och ta ut kärnan, ringla över balsamvinäger, olivolja, salt och citronpeppar. 5. Servera äggen med avokadon och ruccola.