Veckans vegorecept är perfekt när man har kokt råris eller andra gryn över. Det här brukar vara min standardlunch och tar max 5 minuter att röra ihop, förutsatt att man redan kokt grynen annars får man addera 10 minuter extra. Hur som helst, enkelt och gott - helt min melodi. Äggröra med buffelmozzarella 1 portion 2 ägg 1 dl kokt kamutvete, råris, bovete eller andra gryn 1 näve färsk spenat lite citronsaft kokosolja toppa med: 100 g buffelmozarella salt, peppar, persillade olivolja 1. Stek den kokta kamutveten eller grynen i lite kokosolja på medelhög värme så de får en lätt gyllenbrun färg. 2. Vispa ihop äggen och häll över grynen i stekpannan. 3. Rör hela tiden och tillsätt spenat på slutet. 4. Smaka av med kryddor och avsluta med buffelmozzarella, olivolja och persillade. Persillade är en kryddblandning som alltid ställer upp, den innehåller salt, persilja och vitlök och piffar till vilken rätt som helst. Har ni vanlig mozzarella eller annan ost hemma funkar det lika fint men smaken av en riktigt god buffelmozzarella är svårslagen. Följ mig på Bloglovin' och Instagram