ANJA FORSNOR WÄRN
Anja är författare, bloggare och livsstilsrådgivare som jobbar med hälsa och hållbarhet. 2019 gav hon ut boken Self-care tillsammans med Alexandra Pizzoni och driver även en podd under samma namn. Här är hennes blogg.
Annons

Vilket proteinpulver rekommenderar jag?

budo-fitness

Fråga: Vilket proteinpulver använder du?

Jag använder i stort sett bara det här proteinpulvret från Budo Fitness, ett vassleproteinisolat som är helt laktosfritt, glutenfritt och utan både sötningsmedel och tillsatser. Jag är känslig för söta och sliskiga proteinpulver och gillar detta för att det är väldigt milt i smaken. Varierar mellan både choklad och vanilj, gillar båda! Vaniljen är lite sötare i smaken och perfekt i smoothies och chokladen är supergod att blanda med rismjölk. Jag kan lätt reagera på vassleprotein annars men detta är snällt mot magen och jag kan dricka det utan att få ont.

Annons
Annons

Vill jag göra caseinfluff eller glass använder jag detta caseinpulvret, dock inte laktosfritt och det innehåller sötningsmedel. Sen använder jag rent hampaprotein (olika märken) ibland i mina smoothies men det är ingen jättehit att blanda direkt med vatten.

5 kommentarer till “Vilket proteinpulver rekommenderar jag?”

 1. Smoothie med lingon och pepparkaka | Anjaanja.elle.se skriver: 30 november 2014 kl 11:40

  […] äpple 1/2 dl frusna lingon 1/2 dl glutenfria havregryn 2 dl osötad mandelmjölk 1 dl vatten 2 dl proteinpulver vanilj 1,5 tsk pepparkakskryddor 4 färska urkärnade dadlar 1 tsk chiafrön en nypa flingsalt […]


 2. Creamy coconut smoothie | Anjaanja.elle.se skriver: 4 januari 2015 kl 11:48

  […] * jag använder det här proteinpulvret. […]


 3. Caroline skriver: 8 januari 2015 kl 11:00

  Hej Anja! Kul att du rekommenderar ett proteinpulver med bra innehållsförteckning. Själv brukar jag använda Holistic. Har du testat detta? Vad anser du isf finnas för för- resp. nackdelar med Holistic och Budo Fitness? Jag har tidigare fått uppfattningen att Budo Fitness är en hemsida/butik med produkter för ”byggare”, likt exempelvis Fitnessguru, där innehållsförteckningen är lång och krånglig. Rätta mig gärna om jag har fel. Jag skulle nämligen vilja testa något annat protein än Holistic, som jag har haft i flera år nu.

  Du har en väldigt härlig blogg som inspirerar!

  Mvh,
  Caroline


  1. Anja Forsnor skriver: 8 januari 2015 kl 13:09

   Hej Caroline! Jag använde Holistic tidigare och gillar deras produkter. Det finns för- och nackdelar med båda varumärkena och det är väl egentligen en liten smaksak vilket man föredrar. Fördelen med det från Budo Fitness är att det är helt laktosfritt, det från Holistic innehåller låglaktos så det beror lite på om man är känslig för laktos eller inte. Holistic innehåller matsmältningsenzymer som är bra för tarmarna samt krom som minskar sötsug. Om man jämför innehållet rakt av så innehåller Holistic lite mindre protein samt mer kolhydrater och fett än Budo Fitness. Marginalerna är små och jag tycker båda är väldigt bra alternativ oavsett vilket man väljer.

   Haha, ja jag förstår din bild av Budo Fitness och jag hade precis samma uppfattning tidigare. De är inriktade på Kampsport så när jag började träna på Kampsportslabbet fick jag upp ögonen för dem och tycker de har flera riktigt bra och rena produkter. Dessutom väldigt kunnig personal om du frågar dem i butiken. Testa det med vanilj, det är perfekt i smoothies!

   Kram!


 4. Hitta rätt i bloggen | Anjaanja.elle.se skriver: 27 januari 2015 kl 07:43

  […] listat några av mina populäraste inlägg precis ovanför så du enkelt kan hitta svar på t.ex. vilket proteinpulver jag använder, hur man blir kvitt sitt sockersug samt mina tips för att komma igång med […]


Dela på:
Laddar